Search found 15 matches

by K3JCM
Sat Dec 01, 2018 2:51 am
Forum: Troubleshooting
Topic: NO AUDIO
Replies: 4
Views: 990

Re: NO AUDIO

Radioddity and TYT were both receiving fine before. Now neither. I must have a setting wrong.
2018-11-30 (2).png
2018-11-30.png
2018-11-30 (1).png
by K3JCM
Fri Nov 30, 2018 2:16 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: NO AUDIO
Replies: 4
Views: 990

Re: NO AUDIO

Haven't changed any settings in the radio and it was working fine before the move. Works fine on local repeater same talkgroup. Not sure.
by K3JCM
Fri Nov 30, 2018 1:50 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: NO AUDIO
Replies: 4
Views: 990

NO AUDIO

I moved and finally got my Open Spot up again. Was having trouble uploading firmware at old location and gave up. Got it all done and only issue I have is I am not hearing audio on my TYT UHF. I get the voice announcements and the radio shows the Last Heard as the call I see in the status but I am n...
by K3JCM
Wed Aug 16, 2017 6:58 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Changing Talkgroups from C4FM to DMR
Replies: 5
Views: 2484

Re: Changing Talkgroups from C4FM to DMR

Manual touchtone input setting on radio or OpenSpot? I am having same problem with FT70DR.
by K3JCM
Thu Jul 20, 2017 2:58 am
Forum: General discussion
Topic: TYT MD380 Code Plug for OpenSpot
Replies: 17
Views: 12972

Re: TYT MD380 Code Plug for OpenSpot

Thanks for the detailed instructions and pictures. I set my TYT MD380 with 9, 31360, 3100 and 4000 (disconnect) and my Open Spot as you show. Seemed to work fine but after talking on 3100 and then keying up 4000, I was still hearing 3100 traffic on all channels. I must be doing something wrong. Anyo...
by K3JCM
Mon Jun 05, 2017 9:51 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: HELP WITH SETUP
Replies: 14
Views: 3504

Re: HELP WITH SETUP

I believe I have it in bridge mode per internet instructions.

I have the TL-WR802N If anyone could provide step by step so I can access open spot on my iPhone I would appreciate it. Everything works except I can't get to settings on iPhone to change modems or talkgroups.
by K3JCM
Thu Jun 01, 2017 6:48 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: HELP WITH SETUP
Replies: 14
Views: 3504

Re: HELP WITH SETUP

OK I will check that out and see how I have it set up. I am pretty sure I did bridge mode.
by K3JCM
Wed May 31, 2017 10:34 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: HELP WITH SETUP
Replies: 14
Views: 3504

Re: HELP WITH SETUP

Rad autocal everything working now. I have rerouted all to local Channel and just use Open Spot to pick which TG I want. Maybe there is an easier way? Also I can use mobile with my TP Link and Battery pack but cannot access the OPen Spot to change settings from my iPhone....I will figure it out even...
by K3JCM
Mon May 29, 2017 11:38 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Openspot status light blinking red
Replies: 16
Views: 4984

Re: Openspot status light blinking red

I have the same problem. TP_Link set up in client mode and connected to iPhone and just get blinking red. If I disconnect ethernet my radio says Open Spot disconnected but red light won't stop blinking.

When I connect to router it works fine.

HELP!
by K3JCM
Mon May 22, 2017 9:06 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: HELP WITH SETUP
Replies: 14
Views: 3504

Re: HELP WITH SETUP

Fusion works fine. People were hearing me on AmericaLink, they jut weren't answering. I have talked to a few now, all OK. DN instead of VW seems to work best.

Now have to figure out DMR....ugh.