Search found 23 matches

by k7cet
Sun Nov 17, 2019 2:13 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

First time - was able to log in after leaving OS2 on status page for several hours - found web page on login screen - was able to log in . Every other time was not able to log in - I got either blank page or timeout . Wow, about 20 minutes after I posted this - after I logged into the OS2 . I came b...
by k7cet
Fri Nov 15, 2019 8:54 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

Also at times in the past, after a disconnection to the web browser issue, I was able to go to the UID page and it would go to the login page and then after that it would hang and not be able to log in again . Now the UID page never works after timeout issue . This time after leaving OS2 connected ...
by k7cet
Thu Nov 14, 2019 10:41 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

Hello all, just want to say thank you to all the guys that are trying to figure this out as I’m having the same issue also. Thanks again Yes, I also appreciate everyone working on this issue . It seems that some of the indications have changed for me - I used to get a status page that just hangs th...
by k7cet
Wed Nov 13, 2019 1:39 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

After disabling IPV6 - left browser on status page . Later, found it on login page . Cannot login - hung with busy circle graphic . Went to UID page . It gave timeout . That is the first time I have seen that . It usually gets through the UID page and then sometimes gets through the login before han...
by k7cet
Mon Nov 11, 2019 12:33 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

I have IPV6 enabled on my router and computer .
Is that the case for everyone else having this trouble ?
I might try disabling that and see if anything changes .
by k7cet
Mon Nov 11, 2019 12:20 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

14 hours later - after leaving browser NOT logged in . I am able to login with no trouble . I will leave browser logged in on connections page and see if it disconnects and has login failures after many hours . After several hours - browser is stuck on blank page with loading... Cannot get to login...
by k7cet
Mon Nov 11, 2019 2:33 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

14 hours later - after leaving browser NOT logged in .
I am able to login with no trouble .
I will leave browser logged in on connections page and see if it disconnects and has login failures after many hours .
by k7cet
Sun Nov 10, 2019 12:59 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

Oh - OK - I understand that you are probably addressing the previous posting where someone said their OS2 lost the WiFi connection . At first I was confused as to how WiFi configuration would possibly contribute to the browser disconnect / login failures when OS2 connection to radio and WiFi continu...
by k7cet
Sat Nov 09, 2019 1:56 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

Just now : First time : Using sharkrf.link brings up uid input then resolves internal ip ( 192.168.1.2 ) and then stays on loading page . Second time : Went back to sharkrf.link ( backspace ) this time after uid it goes to login page - after login it momentarily shows status page then goes to timeou...
by k7cet
Wed Nov 06, 2019 9:59 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Browser resets and looses connection to OS2
Replies: 42
Views: 2765

Re: Browser resets and looses connection to OS2

I am having the same problem or very similar . My OS2 unit does not crash but after leaving status page loaded on Firefox for several hours, Firefox always goes to a blank loading page . From then, I cannot load the web interface from OS2 . Using Firefox or Chrome no load until I unplug OS2 and make...