Search found 61 matches

by KD6QFO
Sun Jul 19, 2020 4:42 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OS3 Crash?
Replies: 20
Views: 709

Re: OS3 Crash?

Can we get an update on the issue and fix. So many threads end in "Contact Support". Its helpfult to others to know the real issue and fix.

Was it hardware failure?

Thanks.
by KD6QFO
Sun Jul 19, 2020 4:37 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OS3 Audio Stream Mute - Not working
Replies: 11
Views: 457

Re: OS3 Audio Stream Mute - Not working

K2COP - Thanks for your response. Excuse the long response but I think a few important facts are included. I too had OS1's, 3 of them on, 24/7, connected to same network, never an issue. In fact, I had the web interface for each OS1 93) and 2 x OS2's on a large screen, simultaneously. No issues with...
by KD6QFO
Sun Jul 19, 2020 1:21 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OS3 Audio Stream Mute - Not working
Replies: 11
Views: 457

Re: OS3 Audio Stream Mute - Not working

Hours more of testing and I have the following date. Summary - Audio PLayback from the OS3 V31 (same with older firmware) via a browser is poorly implemented and needs work. Would be a great feature if reliable. Testing performed on Mac and Windows 10 PC with different browsers.The symptoms are very...
by KD6QFO
Sat Jul 18, 2020 9:01 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OS3 Audio Stream Mute - Not working
Replies: 11
Views: 457

OS3 Audio Stream Mute - Not working

Firmware V31 but issue has happened in prior versions. When I select audio streaming from the web interface, it works (when very close to Access Point). If I mute and unmute, Audio stops. Get no control. Also had it stuck on streaming and could not mute. Have to refresh browser. Seems that hitting m...
by KD6QFO
Mon Jan 27, 2020 3:26 am
Forum: Troubleshooting
Topic: switching on the open spot local wifi
Replies: 8
Views: 1166

Re: switching on the open spot local wifi

You might want to post in the troubleshooting section.... I also had to reset multiple times before I got a somewhat stable connection.
by KD6QFO
Mon Jan 27, 2020 3:24 am
Forum: General discussion
Topic: Battery Safety
Replies: 9
Views: 1590

Re: Battery Safety

I cannot find the . "Battery Long Life" mode in settings. I am on V5.

Please enlighten me.
by KD6QFO
Sun Jan 26, 2020 1:00 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Openspot3 turns off
Replies: 57
Views: 7624

Re: Openspot3 turns off

I spoke too soon. OS3 running on a known good power supply and cable. Power LED was initially flashing red, then went solid red which indicates a charge error. Lasted about 12-15 minutes then powered off. At this point, its not usable. Waiting for a quick fix and not happy. I have changed the settin...
by KD6QFO
Sun Jan 26, 2020 12:44 am
Forum: Feature requests
Topic: Ethernet Port would make such a device just perfect!
Replies: 4
Views: 1495

Re: Ethernet Port would make such a device just perfect!

I have to agree, it would be a great addition to have a wired Ethernet built in. Maybe another option would be to use a USB-C Ethernet adapter but it would have to powe the unit in addition to data transfer. POE comes to mind. My reasoning for Ethernet is stability over Wi-Fi.
by KD6QFO
Sun Jan 26, 2020 12:41 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Bad Power cable
Replies: 4
Views: 1126

Re: Bad Power cable

Good info... You might want to post in the troubleshooting section. A few people are having issues with power. I just put my OS3 on another cable and power supply. It seems to be charging now, while on. The original cable showed it was charging from the LED red flashing and the web interface showing...
by KD6QFO
Sun Jan 26, 2020 12:30 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Openspot3 turns off
Replies: 57
Views: 7624

Re: Openspot3 turns off

Same happening to me. Initially charged overnight. Used only on charger today, power light flashing red. I saw this thread and looked at the power settings making sure to turn off or not select any power options as I am just going to be plugged in for now. After checking the power settings (I don't ...