Search found 35 matches

by Dboggny
Mon Mar 09, 2020 2:52 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Remote module empty
Replies: 2
Views: 284

Re: Remote module empty

Sent email.
by Dboggny
Mon Mar 09, 2020 2:36 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Remote module empty
Replies: 2
Views: 284

Remote module empty

Since the beta 13 update...
In D-star mode, when I open up to the connector page, I get a message that says “remote module field is empty?” when I put in the remote module and save it, it says connected. Then if I go out and back into connector page, it returns the same error.
by Dboggny
Wed Mar 04, 2020 2:04 pm
Forum: General discussion
Topic: webaudio feature
Replies: 7
Views: 844

Re: webaudio feature

I was wondering the same myself!
wb8sqj wrote:
Tue Mar 03, 2020 1:49 am
I found it audio slider on Status page.
So what is next ? WebTX
Thanks for all the great features on the OS3.
by Dboggny
Tue Mar 03, 2020 9:47 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Beta v11 Web audio IOS device
Replies: 3
Views: 443

Re: Beta v11 Web audio IOS device

It works in my iPad.
by Dboggny
Wed Feb 26, 2020 12:48 pm
Forum: General discussion
Topic: Connectors Running in the Background (POCSAG/APRS)
Replies: 4
Views: 900

Re: Connectors Running in the Background (POCSAG/APRS)

Any chance we could make it easier to turn it on and off from a dashboard button so we wouldn’t have to go into the connector page?
by Dboggny
Tue Feb 25, 2020 8:51 pm
Forum: General discussion
Topic: Connectors Running in the Background (POCSAG/APRS)
Replies: 4
Views: 900

Connectors Running in the Background (POCSAG/APRS)

So, sometimes I like to beacon, and sometimes I don’t. If i want to run these in the background, you have to either check the box (for both APRS/POCSAG). Or go in and turn it on each time. Is there a way to enable background connection for these on an ad hoc or session basis, such as a background co...
by Dboggny
Thu Feb 20, 2020 5:29 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Unusual WiFi/ Profile Behavior
Replies: 2
Views: 656

Re: Unusual WiFi/ Profile Behavior

Ok. Here is what happened. I have two profiles both with the same ssids. Yes, the box was checked when I saved them; I learned that lesson the hard way when I first started working with an Openspot2. I wanted to make a third profile, so i used the dashboard to switch to profile 3 which was un-Config...
by Dboggny
Thu Feb 20, 2020 12:56 am
Forum: General discussion
Topic: DAPNET and APRS Message Forwarding to Pager
Replies: 1
Views: 709

DAPNET and APRS Message Forwarding to Pager

Both of the above, mentioned items work well and are really cool also!
by Dboggny
Wed Feb 19, 2020 6:31 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Unusual WiFi/ Profile Behavior
Replies: 2
Views: 656

Unusual WiFi/ Profile Behavior

I had three SSIDs saved in two profiles in an OpenSpot3. This was done in advanced mode and the box saving them to all profiles was checked. I switched to the 3rd profile which was not configured. Nothing carried over. The OS booted up in AP mode. When I went back to my configured profile, again the...