Search found 90 matches

by HamScanMan
Wed Aug 26, 2020 1:51 am
Forum: Troubleshooting
Topic: op3 in AP not connecting
Replies: 2
Views: 222

Re: op3 in AP not connecting

Split the case open and check the RF Connector and battery while your in there. It clicks back together easily.
by HamScanMan
Thu Jul 30, 2020 12:38 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Red/Blue LED
Replies: 5
Views: 666

Re: Red/Blue LED

Thanks..... I can do Wireshark, if needed. I am currently working with Norb via email. I have my OS3 plugged into a computer and terminal ready to issue commands sent from Norm. So far, I have flashed the Wifi, Changed to a static IP. Now I am waiting for it to disconnect so I can issue a command th...
by HamScanMan
Tue Jul 28, 2020 3:13 am
Forum: General discussion
Topic: Multiple Hotspots - DMR ID, DStar and TSF considerations?
Replies: 2
Views: 820

Re: Multiple Hotspots - DMR ID, DStar and TSF considerations?

Thank you.

D-Star has local modules, would you suggest putting a different module on each Openspot (A,B,C,D)?

I have a few registered with my local repeater.

Thanks,
by HamScanMan
Sun Jul 26, 2020 9:35 pm
Forum: General discussion
Topic: Multiple Hotspots - DMR ID, DStar and TSF considerations?
Replies: 2
Views: 820

Multiple Hotspots - DMR ID, DStar and TSF considerations?

Hello: A question for the experts out there. I have a few OpenSpots and its possible one or more might be on DMR at the same time, typically on a ddifferent talk group. I have heard you can add a two digit ID to make each Openspot unique on the network. I assume you just put the 01, 02, 03, 04 after...
by HamScanMan
Wed Jul 22, 2020 6:32 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Red/Blue LED
Replies: 5
Views: 666

Re: Red/Blue LED

Device did hard reset. Probably not a bad idea. I moved to a seperate Wi-Fi access point. 6ft away and pointed the OS3 to it. Plot of ping response attached. Red is unreachable. Green/Yellow flashing (Null Profile as it was reset). I seriously think the WiFi on this unit is bad. Cannot access web in...
by HamScanMan
Wed Jul 22, 2020 4:40 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Red/Blue LED
Replies: 5
Views: 666

Re: Red/Blue LED

I did more testing. I have 2 Openspot2 devices in the same room, 4 feet away form each other and on different frequencies. All three connecting to Wi-Fi access point in the same room. I previously found if more that 10-15 feet away, its unreliable. If too close its drops of WiFi too. I used a tool c...
by HamScanMan
Sun Jul 19, 2020 9:13 pm
Forum: Feature requests
Topic: Ethernet and/or Tethering
Replies: 3
Views: 5008

Re: Ethernet and/or Tethering

I second that on Ethernet. Or, make a seperate model that is just Ehternet, not Wireless.
by HamScanMan
Sun Jul 19, 2020 9:08 pm
Forum: General discussion
Topic: Forum login timeout too short
Replies: 9
Views: 1828

Re: Forum login timeout too short

I saw the checkbox at login to "Remember Me". That seems to be working better now.
by HamScanMan
Sun Jul 19, 2020 9:06 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OS3 Audio Stream Mute - Not working
Replies: 11
Views: 715

Re: OS3 Audio Stream Mute - Not working

Will do... Mine are between -37 and -48. If I get them to -70, all hell breaks loose.