Search found 98 matches

by HamScanMan
Mon Feb 08, 2021 8:14 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OS2 - Resets to Quick Setup Page - Yellow/Green (Null Connector)
Replies: 6
Views: 466

Re: OS2 - Resets to Quick Setup Page - Yellow/Green (Null Connector)

Thanks. Will do the following.

Check log

Change reflector and put another openspot on tef30.

Its not blocked, when I change the connector, it comes right back on. I do wonder if they can send a command to make my os2 go to a null connector.
by HamScanMan
Mon Feb 08, 2021 10:36 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OS2 - Resets to Quick Setup Page - Yellow/Green (Null Connector)
Replies: 6
Views: 466

Re: OS2 - Resets to Quick Setup Page - Yellow/Green (Null Connector)

Nothing sent from transceiver. Can this be from the reflector? I have been leaving this linked to ref30.
by HamScanMan
Sun Feb 07, 2021 2:13 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Openspot3, and EEro, and/or Mesh routers?
Replies: 35
Views: 2078

Re: Openspot3, and EEro, and/or Mesh routers?

Did this get resolved and if so, how?

Its generally common courtesy to follow-up on a thread with the closure details so others can learn from it.
by HamScanMan
Sun Feb 07, 2021 2:08 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Openspot3 worked well then stopped working.
Replies: 6
Views: 938

Re: Openspot3 worked well then stopped working.

Ron:
Did this get resolved or not. If you can, please update as its nice to see a thread go to closure.
by HamScanMan
Sat Feb 06, 2021 2:01 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OS2 - Resets to Quick Setup Page - Yellow/Green (Null Connector)
Replies: 6
Views: 466

OS2 - Resets to Quick Setup Page - Yellow/Green (Null Connector)

Hello: I have a few Openspots and recently one of the OS2's seems to reset, or at least, flashes Yellow/Green. When I open the web interface (its slow), the device is sitting at the quick setup page. The last known good status was connected to REF30/Dstar. To get it back and funcrional, I go to the ...
by HamScanMan
Wed Jan 27, 2021 3:15 am
Forum: General discussion
Topic: Is U.S. Repair service available for the openspot2?
Replies: 3
Views: 614

Re: Is U.S. Repair service available for the openspot2?

Excuse me chiming in... Yes, the poster should describe the issue but, I have also asked multiple times about US based repair. We would like to know about that.
by HamScanMan
Tue Dec 29, 2020 3:43 am
Forum: General discussion
Topic: Lifetime battery
Replies: 6
Views: 3149

Re: Lifetime battery

Who are the Authorized service partners in the USA and UK?
by HamScanMan
Tue Dec 29, 2020 3:41 am
Forum: General discussion
Topic: Ic-705 terminal mode
Replies: 3
Views: 843

Re: Ic-705 terminal mode

Will or can this be supported in a future release?
by HamScanMan
Wed Aug 26, 2020 1:51 am
Forum: Troubleshooting
Topic: op3 in AP not connecting
Replies: 2
Views: 501

Re: op3 in AP not connecting

Split the case open and check the RF Connector and battery while your in there. It clicks back together easily.
by HamScanMan
Thu Jul 30, 2020 12:38 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Red/Blue LED
Replies: 5
Views: 1102

Re: Red/Blue LED

Thanks..... I can do Wireshark, if needed. I am currently working with Norb via email. I have my OS3 plugged into a computer and terminal ready to issue commands sent from Norm. So far, I have flashed the Wifi, Changed to a static IP. Now I am waiting for it to disconnect so I can issue a command th...