Search found 83 matches

by BlueSky
Sun Feb 17, 2019 9:00 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OS2 unusable....
Replies: 1
Views: 134

OS2 unusable....

Hi! My OS2 never found the WiFi-Network, wenn bringing it from the car to the shack after some days. In both situations I had a strong WiFi with perfect signal. I tried reboots, updates... after some days here It won't work there. And: when connected to the WiFi in the shack I have many diconnects/r...
by BlueSky
Thu Nov 01, 2018 1:46 am
Forum: Troubleshooting
Topic: No connection via Huawei 4G router
Replies: 7
Views: 333

Re: No connection via Huawei 4G router

Yes. Quick reaction to problems is a great thing! Thanks a lot for the service!
by BlueSky
Wed Oct 31, 2018 5:33 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Profiles....still confusing!
Replies: 3
Views: 252

Profiles....still confusing!

Please make the edit/save of profiles user friendly or try to explain how this works in your manual. In the moment editing and saving a profile is a matter of luck ...
by BlueSky
Wed Oct 31, 2018 4:49 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: it arrived and worked.....just one time...
Replies: 10
Views: 564

Re: it arrived and worked.....just one time...

Fritz!Box 6360 Cable (UM). It worked well after the second reset to factory defaults for half the day. So far so OK. But after using it in the car (worked well too) I put it back into my shack where it was connected before and I hear the voice announcement "openSPOT trying too connect wifi network" ...
by BlueSky
Wed Oct 31, 2018 7:31 am
Forum: Troubleshooting
Topic: it arrived and worked.....just one time...
Replies: 10
Views: 564

Re: it arrived and worked.....just one time...

here they are...
by BlueSky
Tue Oct 30, 2018 10:20 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: it arrived and worked.....just one time...
Replies: 10
Views: 564

Re: it arrived and worked.....just one time...

and going on..... I saved two WiFi Networks in the device. Now I moved it into the room where the router is placed. The OS 2 is placed 1 meter away from the router and loses connection every some minutes (seconds) announcing "open spot disconnected", then "wifi disconnected...", "openSpot trying to ...
by BlueSky
Tue Oct 30, 2018 9:28 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: it arrived and worked.....just one time...
Replies: 10
Views: 564

Re: it arrived and worked.....just one time...

HA2NON wrote:
Tue Oct 30, 2018 9:21 pm
The browser is not connected to your openSPOT2. Make sure your computer is connected to the openSPOT2's AP network and then please reload the page.
after setting the device to factory defaults I was able to reach the menu again. Filled the fields and now it´s working again.
by BlueSky
Tue Oct 30, 2018 9:13 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: it arrived and worked.....just one time...
Replies: 10
Views: 564

it arrived and worked.....just one time...

Hi ! I installed it and was on air after some minutes = great! Then I moved to another room in the house and plugged the power: no WiFi-rx. Then switching the OS 2 to AP mode (white LED is pulsating). I connected in the WiFi-menu and the I got this screen and nothing else.... = poor ! Bildschirmfoto...
by BlueSky
Mon Oct 29, 2018 7:03 am
Forum: General discussion
Topic: It's arrived..... €199 Euros ($227)
Replies: 20
Views: 1463

Re: It's arrived..... €199 Euros ($227)

I just ordered 4 of them. One for my Office at home, one for the house in Aspen, Col., one for the Boulevard-Benz and one for the Offroad-Benz. Other houses and facilities will be served by wired openSPOT Version one. In the jet I don´t need such stuff because there´s enough talking to ATC. Don't f...
by BlueSky
Fri Oct 26, 2018 6:19 am
Forum: General discussion
Topic: It's arrived..... €199 Euros ($227)
Replies: 20
Views: 1463

Re: It's arrived..... €199 Euros ($227)

I just ordered 4 of them. One for my Office at home, one for the house in Aspen, Col., one for the Boulevard-Benz and one for the Offroad-Benz. Other houses and facilities will be served by wired openSPOT Version one. In the jet I don´t need such stuff because there´s enough talking to ATC.