Search found 25 matches

by Billybobvi
Thu Feb 13, 2020 2:14 am
Forum: General discussion
Topic: Quadnet and America Link question
Replies: 5
Views: 1248

Re: Quadnet and America Link question

When I use the quick setup to connect to any BrandMeister TG it is linked dynamically with The America Link TG. How do I stop this from happening?
Thanks
by Billybobvi
Wed Feb 12, 2020 11:07 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Bad Power cable
Replies: 4
Views: 992

Re: Bad Power cable

Just wanted to say thanks SharkRF!! I received my new cable today and it works fine. Such great support and customer service.

Thanks
Billy
by Billybobvi
Tue Feb 11, 2020 12:54 am
Forum: General discussion
Topic: Quadnet and America Link question
Replies: 5
Views: 1248

Re: Quadnet and America Link question

I’m using a D-Star. Kenwood 74. Using quick connect feature on OpenSpot3.
by Billybobvi
Sun Feb 09, 2020 10:18 pm
Forum: General discussion
Topic: Quadnet and America Link question
Replies: 5
Views: 1248

Quadnet and America Link question

I know I am missing something here. I connect to the Quadnet on BrandMeister but when I keyup it goes to America Link. I go to tools and do a Group 4000 and then back to QuadNet and it does the same thing when I keyup. I know I’m missing something can anyone help? Thanks
by Billybobvi
Sun Jan 26, 2020 12:53 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Bad Power cable
Replies: 4
Views: 992

Re: Bad Power cable

Just posted in troubleshooting section.

This is such a great product. The staff of SharkRF have outdone themselves this time. Keep up the great work,

Billy
by Billybobvi
Sun Jan 26, 2020 12:50 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Bad Power Cable
Replies: 1
Views: 302

Bad Power Cable

If you are having problems charging your Openspot 3 this may be the problem. I was wondering why my Openspot 3 was not charging. After doing some trouble shooting I discovered that the cable supplied with Openspot 3 was bad. I am now using the cable that came with my Openspot 2 and it is working gre...
by Billybobvi
Sat Jan 25, 2020 9:20 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Bad Power cable
Replies: 4
Views: 992

Bad Power cable

If you are having problems charging your Openspot 3 this may be the problem. I was wondering why my Openspot 3 was not charging. After doing some trouble shooting I discovered that the cable supplied with Openspot 3 was bad. I am now using the cable that came with my Openspot 2 and it is working gre...
by Billybobvi
Wed Feb 27, 2019 2:20 am
Forum: General discussion
Topic: Brandmeister TGs
Replies: 4
Views: 1072

Re: Brandmeister TGs

Well Nonoo, it looks like you did it. I just upgraded one of my OS2 to beta version 32 and i can now see the TG name when I do a long press on the Shortcuts button. Thank you so much!!!! You guys are the greatest!!!

73s
Billy N5WRH
by Billybobvi
Sat Feb 23, 2019 4:06 pm
Forum: General discussion
Topic: Brandmeister TGs
Replies: 4
Views: 1072

Re: Brandmeister TGs

Thanks for the reply. Do you think we will be able to edit those in future updates? I can’t remember those TG numbers and what TG that it goes too.

Thanks again,
Billy
by Billybobvi
Sat Feb 23, 2019 5:53 am
Forum: General discussion
Topic: Brandmeister TGs
Replies: 4
Views: 1072

Brandmeister TGs

When working Brandmeister on OS2 and on the Tools page you can save TGs. Is there a way to save them by TG name instead of the TG number?

Thanks
Billy