Search found 18 matches

by caliham
Sun Oct 02, 2016 10:16 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)
Replies: 21
Views: 3994

Re: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)

Froze again. Powercycled. Will work again for a couple of hours.

Please advise.
by caliham
Sun Oct 02, 2016 4:07 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)
Replies: 21
Views: 3994

Re: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)

Froze 3 times today. Each time is about 2~4 hours before it freezes and requires a complete OFF/ON powercycle.

According to what I hear, this is not a normal behavior.

Can you please ship a replacement ?
by caliham
Sat Oct 01, 2016 3:47 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)
Replies: 21
Views: 3994

Re: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)

Not sure exactly at what time it happened, but the OpenSpot is frozen again.
- no ping
- LED: Status + ACT = solid green , modem = off, eth = randomly blinking

Please advise.

Thanks!
by caliham
Sat Oct 01, 2016 7:42 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)
Replies: 21
Views: 3994

Re: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)

After restarting the OpenSpot and going to the web interface, I saw that a new firmware has become available. So I did the following: * factory reset * ugprade to firmware to srf-osp-1.1-0058.bin * upon SUCCESS, unplug, and plug back in with factory reset * configure the connector and switch (homebr...
by caliham
Sat Oct 01, 2016 7:19 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)
Replies: 21
Views: 3994

Re: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)

Hello, As indicated in my previous message, I have tried a factory reset already (before and after the firmware upgrade), and the problem is still present. Last time I rebooted the device was when I wrote my last message (about 4h ago) and the OpenSpot is already frozen. No response to ping. LED sta...
by caliham
Sat Oct 01, 2016 1:31 am
Forum: Troubleshooting
Topic: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)
Replies: 21
Views: 3994

Re: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)

Thank you for your response. I saw the power supply that comes with the SharkRF is a 0.1A. I used the powersupply of my Raspberry Pi 3 which is a 0.4A. Plugged in at 6:30PM, everything worked fine. Came to check at 9:30PM, it had frozen already. No more ping response. This time the LEDs are: * Statu...
by caliham
Fri Sep 30, 2016 8:44 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)
Replies: 21
Views: 3994

OpenSpot stops responding after a few hours (never worked steadily)

Hello, I am having the following issue with the OpenSpot. First, some hardware information: * Model: SRF-OSP-1.1 433 US * Hardware version: v1.1 (433) * Software version: 0057 * Bootloader version: 0004 * MAC address: FE:28:9D:xx:xx:xx * Device ID: 9D0Cxxxx Symptoms: After a few hours of utilization...