Disconnect static TG's not working

Post Reply
User avatar
WB5JJJ
Posts: 79
Joined: Sun Dec 04, 2016 8:06 pm

Disconnect static TG's not working

Post by WB5JJJ »

Starting before Christmas, I've noticed and have heard many other say that a 4000 disconnect is not working. I seldom use a dynamic TG, but thought I would try and see. The TG shows up on the OS2 dashboard and it works just fine. I sent a 4000 from the dashboard and the TG was removed from the display, but it was NOT actually removed. I then sent a 4000 from my radio with the same results. I went to the BM dashboard and the dynamic TG was listed as STATIC. I removed it there and the next time that TG became active, it was again listed on BM as static. I used the reboot function on the OS2 dashboard and that finally cleared the "dynamic" TG I had initially activated. It also disappeared from BM as well and has not returned. It appears that BM is having a problem, but I thought I would bring it up here in case they have changed something to cause this to happen.
George Cotton, WB5JJJ
Russellville, Arkansas USA
ke6czd
Posts: 4
Joined: Thu Dec 27, 2018 12:47 pm

Re: Disconnect static TG's not working

Post by ke6czd »

I posted the same with screenshot this morning : https://forum.sharkrf.com/viewtopic.php?f=11&t=2560
ke6czd
Posts: 4
Joined: Thu Dec 27, 2018 12:47 pm

Re: Disconnect static TG's not working

Post by ke6czd »

Check out this post too: https://forum.sharkrf.com/viewtopic.php?f=9&t=2455

perhaps disconnect is not supported?
User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 5393
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Disconnect static TG's not working

Post by HA2NON »

Talkgroup and reflector linking/unlinking is handled by the network, not the OS2. Please ask for support at https://ask.brandmeister.network/
Norbert Varga, HA2NON
SharkRF Team
Post Reply