Page 1 of 1

DMR: Using DTMF to change TGs

Posted: Sun Apr 04, 2021 7:56 am
by DF2DD
Hello an happy Easter,

I use my FT3 to get into BrandmeisterNetwork. That works perfektly.

Is the any option to change TGs like using DTMF or something else?

Otherwise I always have to connect he OS3-Interface to change TGs.

Any hint is welcome.

vy 73
Carsten
DF2DD

Re: DMR: Using DTMF to change TGs

Posted: Sun Apr 04, 2021 2:36 pm
by HA2NON
Please look at the C4FM notes section on this page: http://manuals.sharkrf.com/openspot3/en ... c4fm-notes

Re: DMR: Using DTMF to change TGs

Posted: Tue Apr 06, 2021 7:15 pm
by DF2DD
TNX Norbert ...