Remote module empty

Post Reply
Dboggny
Posts: 42
Joined: Thu Mar 07, 2019 1:16 pm

Remote module empty

Post by Dboggny »

Since the beta 13 update...
In D-star mode, when I open up to the connector page, I get a message that says “remote module field is empty?” when I put in the remote module and save it, it says connected. Then if I go out and back into connector page, it returns the same error.

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 5023
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Remote module empty

Post by HA2NON »

We can't reproduce the issue.

Which connector do you have activated?
Have you tried doing a full page reload with cache refresh? (press shift+F5 several times)
Have you tried using another browser?
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

Dboggny
Posts: 42
Joined: Thu Mar 07, 2019 1:16 pm

Re: Remote module empty

Post by Dboggny »

Sent email.

Post Reply