Copy settings between 2 OpenSpots

Post Reply
KD9MY
Posts: 9
Joined: Sat Sep 24, 2016 1:41 pm

Copy settings between 2 OpenSpots

Post by KD9MY »

Is there a way to save all of the configuration settings from one OpenSpot to a second Openspot?

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4673
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Copy settings between 2 OpenSpots

Post by HA2NON »

You can export the configuration file of each configuration profile on the Settings page. Then you can import them on the other openSPOT.
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

KD9MY
Posts: 9
Joined: Sat Sep 24, 2016 1:41 pm

Re: Copy settings between 2 OpenSpots

Post by KD9MY »

I keep getting an error message "Export Failed - Timeout"

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4673
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Copy settings between 2 OpenSpots

Post by HA2NON »

Please use a supported browser like Chrome, Firefox or Safari.
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

K3RRR
Posts: 16
Joined: Sun Aug 05, 2018 10:35 pm

Re: Copy settings between 2 OpenSpots

Post by K3RRR »

I tried the above and was successful at creating the saved config file…

However, when I tried to load it onto the second openSPOT 2, nothing happens.

Suggestions?

Robert

-.- ...-- .-. .-. .-.
73 de Robert K3RRR
K3RRR.com ~~~~~~~~~~~ Visit My Web Site
@K3TripleR ~~~~~~~~~~ Follow Me On Twitter
YouTube.com/K3RRR ~~ Check Out My Videos
-.- ...-- .-. .-. .-.

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4673
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Copy settings between 2 OpenSpots

Post by HA2NON »

Please use a supported browser like Chrome, Firefox or Safari. Also note that the config profile format of the OS1 and OS2 differs, so you can't load an OS1 config to your OS2.
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

K3RRR
Posts: 16
Joined: Sun Aug 05, 2018 10:35 pm

Re: Copy settings between 2 OpenSpots

Post by K3RRR »

I'm using Chrome… Both of these are openSPOT 2 devices…

In my case, OS 1 and OS 2 refer to these and not my old openSPOT 1 device…

So that's not the problem with importing the config file.

-.- ...-- .-. .-. .-.
73 de Robert K3RRR
K3RRR.com ~~~~~~~~~~~ Visit My Web Site
@K3TripleR ~~~~~~~~~~ Follow Me On Twitter
YouTube.com/K3RRR ~~ Check Out My Videos
-.- ...-- .-. .-. .-.

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4673
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Copy settings between 2 OpenSpots

Post by HA2NON »

This is the openSPOT (old version) forum so I thought you may use an openSPOT1.

What browser do you use? Have you tried other browsers?
What do you mean by nothing happens?
What's the exact procedure you perform?
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

Post Reply