Radio not being heard bt OpenSpot

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4396
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Radio not being heard bt OpenSpot

Post by HA2NON » Tue Aug 15, 2017 12:10 pm

Your settings look correct. Please try a factory reset on the openSPOT.
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

KW4G
Posts: 11
Joined: Thu Aug 10, 2017 9:08 am

Re: Radio not being heard bt OpenSpot

Post by KW4G » Tue Aug 15, 2017 8:48 pm

Thanks for your response. I had tried this before, but tried it again. Still not receiving the radio. I believe it is safe to say the OpenSpot is broken.

Roy KW4G

KW4G
Posts: 11
Joined: Thu Aug 10, 2017 9:08 am

Re: Radio not being heard bt OpenSpot

Post by KW4G » Fri Aug 18, 2017 7:22 pm

No comments from support for over 72 hours. I guess it's time to call GigaParts and see if I can get my money back. This was certainly not a good experiment.

Roy KW4G

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4396
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Radio not being heard bt OpenSpot

Post by HA2NON » Fri Aug 18, 2017 8:50 pm

Sorry about that! Please return the unit to the seller.
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

KW4G
Posts: 11
Joined: Thu Aug 10, 2017 9:08 am

Re: Radio not being heard bt OpenSpot

Post by KW4G » Fri Aug 18, 2017 11:06 pm

Thank you. I contacted GigaParts, and they said I should wait for a confirmation from you that it was defective. I now have that, and will contact the seller again. 73.

Roy KW4G

KW4G
Posts: 11
Joined: Thu Aug 10, 2017 9:08 am

Re: Radio not being heard bt OpenSpot

Post by KW4G » Mon Sep 04, 2017 12:36 am

Just an update on the status here. After a little prodding, GigaParts finally sent me a new OpenSpot. Was out of town for the weekend, but finally got it hooked up this evening. I went through the autocalibration routine, and everything seems to be working flawlessly. Thanks for your help with getting this issue resolved.

Roy KW4G

Post Reply