Page 1 of 1

TP Link and Open Spot

Posted: Sat Sep 02, 2017 3:58 pm
by Mlolson
I can not resolve the following issue.

Set up TP Link.
Using personal hotspot on iPhone(connected ok).
Shark Open Spot Status Light continues to blink fast.
Looking for help, thank you - mlo

Re: TP Link and Open Spot

Posted: Sun Sep 03, 2017 7:25 am
by HA2NON
Fast blinking red status LED means openSPOT is trying to connect, but it can't, because it can't access the server. Make sure the TP-Link is providing proper internet access to the openSPOT.

Re: TP Link and Open Spot

Posted: Sun Sep 03, 2017 2:20 pm
by WB5JJJ
Also if you are trying to connect to the UK server, it's password was changed over a year ago to passw1rd. openSPOT still does not reflect this change.

Re: TP Link and Open Spot

Posted: Sun Sep 03, 2017 2:50 pm
by HA2NON
openSPOT does not store passwords for the servers.

Re: TP Link and Open Spot

Posted: Sun Sep 03, 2017 3:15 pm
by WB5JJJ
Where are the passwords found when I select a different server on the Connectors screen? If elsewhere, why has the UK server referenced password not been updated in almost a year? Seems kinda crazy that it has not been. Frustration for many UK first time users as I've seen on the various forums that can't get connected to the UK server until someone tells them to change the displayed password.

Re: TP Link and Open Spot

Posted: Sun Sep 03, 2017 3:45 pm
by HA2NON
As I wrote, openSPOT does not store passwords for the servers. All servers use the default password "passw0rd" (if hotspot security is turned of in the BM Selfcare) except the UK server. We won't implement server password storage because of the UK server. Please ask the UK server admins to follow the rest of the network and use the default password.