Fast Blinking Red Light....

Post Reply
garmanjs
Posts: 2
Joined: Tue Aug 06, 2019 5:04 pm

Fast Blinking Red Light....

Post by garmanjs » Tue Aug 06, 2019 5:22 pm

Have read much that has been written about this subject and tried all of the solutions I've seen, but unsuccessfully.....

Problem - Status light fast blinking red constantly. Software interface confirms "connector connecting".

- Have used the OS1 for 2 years with no problems
- Two weeks now with the blinking problem
- Have reloaded successfully the latest firmware... 141
- Am in the eastern US; Have selected different connectors (3101, 3102, 3103, 3108)
- Have left each connector selection for a few days with no connection occurring
- Have checked the other parameters but don't believe any have changed from when it was working
- Don't know what to do next????

Any suggestions appreciated!

John, N4FTN

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4257
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Fast Blinking Red Light....

Post by HA2NON » Tue Aug 06, 2019 7:57 pm

Probably your server password is wrong. You have to use the hotspot security password you've set in your BrandMeister Network SelfCare account at https://brandmeister.network/
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

garmanjs
Posts: 2
Joined: Tue Aug 06, 2019 5:04 pm

Re: Fast Blinking Red Light....

Post by garmanjs » Wed Aug 07, 2019 3:42 am

Thanks so much, that did the trick. Had not been aware of the "selfcare" area previously and had to search to find/see it.

I hadn't made any changes there.... wonder what caused the change??

Thanks again!

JG

Post Reply