Looping Audio

Post Reply
User avatar
WB5JJJ
Posts: 79
Joined: Sun Dec 04, 2016 8:06 pm

Looping Audio

Post by WB5JJJ »

I don't know if this is an openSPOT problem or BM.

Today I was listening to TG3100 and a stations audio started looping in about a 3-4 second loop. I thought it might be someone who had accidentally triggered a voice keyer that had stuck. After a couple minutes, I did a 4000 from the OS software and also "switch to selected" selector option. That got me out of the loop. I went back to TG3100 and there was an in progress QSO like nothing had happened.

First time I've heard this in the month I've had my OS.

Happy New Year everybody from George WB5JJJ in Arkansas.

73's
George Cotton, WB5JJJ
Russellville, Arkansas USA

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 4705
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: Looping Audio

Post by HA2NON »

Thank you for reporting the problem. Which firmware version do you use? The latest beta has more advanced packet loss handling (which may have caused the issue).
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

wb5nia
Posts: 52
Joined: Wed Sep 07, 2016 2:19 pm

Re: Looping Audio

Post by wb5nia »

Most likely this "looping" was caused by someone having two devices connected to a BrandMeister server, with both devices having the same ID number. Simply add one or two digits to one device to keep this from happening.

User avatar
WB5JJJ
Posts: 79
Joined: Sun Dec 04, 2016 8:06 pm

Re: Looping Audio

Post by WB5JJJ »

Beta .0086 as I didn't think .0087 would have any benefit for me. Or just lazy and have not updated to that one yet.

I have just one hotspot and it has my DMR ID on it with no added digits.
George Cotton, WB5JJJ
Russellville, Arkansas USA

Post Reply