os2 timeslot questions

Post Reply
n2ehg
Posts: 7
Joined: Sun Jul 26, 2020 3:11 pm
Location: NY and FL

os2 timeslot questions

Post by n2ehg »

hi

Think i got myself confused on something simple but i can't reconcile it, hope you might be able to suggest a solution...

I have a pistar setup freq x ts2 cc1 sort of my default. works great on several rigs.

On my OS2. I can hear everything fine, when i tx my call dosn't show up, and 1 of the rigs the dashboard os2 says cc incorrect. I can confirm for sure all rigs are freq x ts2 cc1.

I was reading that on the os2 the time slot settings 'don't matter' this is where i got stuck, not sure if there is a way to set it for ts2 ? or. welcome suggestions...thanks v much
User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 5939
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: os2 timeslot questions

Post by HA2NON »

Please run DMR AutoCal, or manually adjust the RX offset on the Modem page in +-100Hz steps for the lowest BER.
Norbert Varga, HA2NON
SharkRF Team
n2ehg
Posts: 7
Joined: Sun Jul 26, 2020 3:11 pm
Location: NY and FL

Re: os2 timeslot questions

Post by n2ehg »

it's been a while , can't believe i forgot to check that, I just did it for my md380 and works now must have drifted. Tomorrow i will check my car radio which is my primary concern. i'll guess that is the trick. grateful for the help!
Post Reply