Page 2 of 2

Re: password

Posted: Fri Aug 30, 2019 10:59 am
by HA2NON
While the OS2 is in AP mode, it won't connect to any servers and forward calls from your radio.

What you have to do is to connect to this Wi-Fi network using your phone/tablet/computer and do the initialization setup, which consists of 2 steps: selecting the country of operation, and then selecting the Wi-Fi network to connect.

After this, the OS2's LED will change from white.

Re: password

Posted: Sat Aug 31, 2019 11:26 am
by Roger f4eit
Hello
The problem is that when I go on computer network list I still have AP openspot2 that I can not delete. i am in my network properties my router i am going to manage i have removed openspot AP and unstalled openspot2 but it does not work.
cordiality

Re: password

Posted: Mon Sep 02, 2019 6:01 am
by HA2NON
You don't have to configure anything in your router while the OS2 is in AP mode. The OS2 does not communicate with your router in this mode. If you have issues with your computer then try using a phone or other browser device.

Re: password

Posted: Wed Sep 04, 2019 10:17 am
by Roger f4eit
Hello
openspot 2 AP asks me for a password that I forgot how to get it back? and where to find it thanks

Re: password

Posted: Wed Sep 04, 2019 3:24 pm
by HA2NON
The easiest way is to perform a factory reset on the device. https://www.youtube.com/watch?v=xu_5TUV8pzw