How to Switch from Backup to Primary Server?

Post Reply
N0FXQ
Posts: 16
Joined: Fri Nov 02, 2018 2:43 pm

How to Switch from Backup to Primary Server?

Post by N0FXQ » Sat Mar 16, 2019 3:26 pm

My primary DMR server in the U.S. is 3102. Yesterday I set up 3103 as the backup server. Today I note in the Status page that I'm connected to the backup server. How do I switch back to the primary?

User avatar
HA5OGR
Posts: 357
Joined: Sat Mar 26, 2016 7:32 pm
Location: Dunavarsány
Contact:

Re: How to Switch from Backup to Primary Server?

Post by HA5OGR » Sat Mar 16, 2019 3:38 pm

Click to "Save" button on Connectors page DMR/Homebrew/MMDVM section.
73 de Lajos
Openspot alpha tester
Image

N0FXQ
Posts: 16
Joined: Fri Nov 02, 2018 2:43 pm

Re: How to Switch from Backup to Primary Server?

Post by N0FXQ » Sat Mar 16, 2019 4:04 pm

Thanks! Easy 'nuff.

User avatar
HA2NON
SharkRF team
SharkRF team
Posts: 3700
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:33 pm
Contact:

Re: How to Switch from Backup to Primary Server?

Post by HA2NON » Mon Mar 18, 2019 8:47 am

You can also just click on the "Switch to selected" button at the top of the Connectors page to make the connector reconnect (it will always try the primary server first), or reboot the device.
Norbert "Nonoo" Varga, HA2NON
SharkRF Team

Post Reply