Required settings for FT70DR

Post Reply
NS8Q
Posts: 8
Joined: Wed Jan 30, 2019 1:06 am

Required settings for FT70DR

Post by NS8Q » Sun Sep 29, 2019 12:29 am

I have a new FT-70DR. I want to be able to use it with the OpenSpot 2 for both DMR and Fusion. My DMR radios are programmed with my DMR ID and work great with the hotspot. Do I need to program the Fusion Radio with the same ID.

What settings do I need to set?

The QuickSetup works for listening to DMR, but key up from the Fusion show a 0 where my name and callsign once appeared when looking at the web interface.

Thanks!

Chris

NS8Q
Posts: 8
Joined: Wed Jan 30, 2019 1:06 am

Re: Required settings for FT70DR

Post by NS8Q » Sun Sep 29, 2019 5:12 am

Apparently, I don't have to change a thing in the hotspot settings, but simply add my callsign to the radio settings. It seems to work like a charm and the other stations I've talked to said the same thing.

PY4CK
Posts: 59
Joined: Wed Nov 28, 2018 9:33 am

Re: Required settings for FT70DR

Post by PY4CK » Tue Oct 01, 2019 8:36 am

You've got all right. That is the simplicity of C4FM. Set your callsign on the radio and you are ready to go.

Enjoy !

Post Reply